lauantai 26. marraskuuta 2011

uusvanha.

Tänään pistettiin vanhat sohvat myyntiin ja päätettiin, että ostetaan uudet!
Alunperin sohvat piti ostaa Ikeasta, tykästysin Ektorp:n sohviin, mutta asuttiin vielä silloin
vanhassa asunnossa eli paljon pienemmässä asunnossa jonne ei nuo ikean olisi mahtuneet.
Mutta nyt uuteen asuntoon mahtuu! 

Tarkoituksena olisi ostaa Ektorp 3:n istuttava sohva ja Ektorp Divaani
Ofelia huopaa unohtamatta.




 Ostetaan myös Skimmer kynttilän jalkoja, pidempinä ja lyhkäsempinä.
Vähän valoa pimeisiin iltoihin. :)

4 kommenttia:

  1. Hienot sohvat noi ikean, mutta rakenne huono :( meillä oli tuo kaksi paikkainen ja siinä meni vuoden kuluttua runko kirjaimellisesti poikki :-( siitä edestä, siinä istuintyynyjen alta. Kiva kun mies tippui lattialle tvtä katsellassaan :-/. Noi sun talosuunnitelmat, ai että meillä on sama maku! Itsekin toivon joskus asuvani tiommoisessa, eikä tässä rivari kaksiossa :-). Tuo anonyymi kuka kommentoinut siihen on vaan katkera koska ei itse uskalla unelmoida mistään ;-).
    Terv. Meri <3

    VastaaPoista
  2. No voi vitsit! :( Meillä ois ideana just ostaa 3:men istuttava ja divaani. :) tykkään niistä kun ovat niin pehmosia. Toivottavasti meille eikäy yhtä huonolla tuurilla, että menis rikki. Asiasta entiedä, mutta eikö ikessakin tuu esim, sohville jonkinlainen 12pv palautus systeemi? vai onko että ikeassa ei ole ? :/ Ja juuh olen kauan halunut rakentaa oman omakotitalon, ja uskon että se joskus vielä toteutuu ;) ihana viettää niitä eläkepäiviä sitten joskus siinä samassa omassa unelma kodissa. :)

    VastaaPoista
  3. mä haluun kans jonkun tollasen sohvan :) ne on nii muhkean näköset. :)

    VastaaPoista
  4. Toi sohva ja divaani on tosi pehmee ja muhkee. Tykkään tosi paljon! eikä ollu ees kallis, ku miettii että ikeasta sai, vielä 10vuoden takuulla! :)

    VastaaPoista