tiistai 8. toukokuuta 2012

Kana-Pesto lasagne!

Tehtiin tuossa eilen Kana-pesto lasagnea ja oli todella hyvää! 
Käytiin tätini luona syömässä sunnuntaina ja hän tarjosi meille kana-pesto lasagnea, ja 
päätettiin tehdä siitä sitten hieman "omampi" versio.

Ajattelin kirjoittaa ohjeen ylös, ettei pääse unhohtumaan joten, päätin kirjoittaa sen tänne! 
Jos joku tykästyy ja tahtoo myös koklata tätä kotona! En muistanut ottaa kuvaa hetkestä jolloin kaikki tuotteet olivat pöydällä,  joten luettelen ne kauniista muististani. :D

-hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita 2pakettia
-Pirkka pestoa 1purkki
-Kevyt&paksu ruokakerma 5dl
-Valio Koskenlaskija, voimakas makuinen 1paketti
-Dolmion  valmis valkokastike 3lasipurkkia
-Pirkka pieni mozzarella juustoraaste pussi 
-Farfalle (rusetti) pasta 2pakettia
-Euro Shopperin kokonaisia herkkusieniä purkissa

Ensin paistetaan broilerin suikaleet, jonka jälkeen lisätään pilkotut herkkusienet. Kun sienet ovat hieman "ruskettuneet" broilereiden joukossa, lisätään pesto, sekoitetaan kunnolla ja lopuksi lisätään kerma.
Hieman suolaa ja mustapippuria ja lasangnen ensimmäinen täyte on valmis!

Valkokastikkeen ostan kaupasta valmiina, mielestäni lopputulos on yhtähyvä! :)
Kuumensin valkokastikkeen kattilassa, jonka joukkoon lisäsin pieneksi pilkotun koskenlaskijan (juusto sulaa paremmin pienenä kuutiona) ja  ripaus mustapippuria ja suolaa. Ja näin valkokastike on valmis!

Itse en osaa oikeaa tapaa "koota" lasagnea, joten menen aina fiiliksen mukaan.
Kerroksien välissä, pasta levyjen sijaan käytin farfalle pastaa. Viimeiseksi kerrokseksi laitan paksun kerroksen valkokastiketta ja juustoraastetta pälle, pinnalle aivan lopuksi piilotan/ripottelen muutamia rusetteja, koska tykkään hieman "palaneesta" hampaissa rouskuvasta pastasta! Se on nannaa!
 Sitten vaan uuniin, 225-250astetta ja noin 45-60min. Otetaan uunista, annetaan noin 15min aikaa vetäytyä!
JA sitten syödään :) 






1 kommentti:

  1. Heippahei,

    blogistani löydät sinulle haasteen! :)

    http://villamvilla.blogspot.com/2012/05/tunnustusten-aika.html

    VastaaPoista