maanantai 30. huhtikuuta 2012

Oikeasti, Jooko ?

Meillä on käyty aika paljon keskustelua siitä, että hankittaisiin toinen koira jossain vaiheessa.
Varmaksi ollaan ainakin se päätetty, että jos meille toinen koira tulee, onse 110% ranskanbulldoggi!
Ja tietenkin tyttö, niinkuin tämä meillä jo oleva koira. 
Tossa eilen taas keskutelun aiheeksi päätyi tämä meidän neiti, ja se mahdollinen toinen koira..
mies sitten soitti tälle naishenkilölle jolta haettiin Sipsu viime syksynä ja kyseli olisiko jossain vaiheessa loppuvuotta tai alkuvuona 2013 tulossa pentuja, ja vastaukseksi tuli, että kesällä olisi luvassa (jos astutus on onnistunut) ihania ranskis pentuja.. tietenkin tämä kirjoittaja hyppäsi sohvalta ylös ja oli jo menossa melkein hakemaan pientä söpötystä, vaikka tiesinkin, että ne syntyisivät vasta parin kk päästä ja olisivat luovutusikäisiä vielä toiset parin kk päästä, eli sitten vasta alku syyskuusta, juuri siloin kun haettiin tämä meidän neitokainen, 6.9.2011.

Päätettiin jo miehen kanssa, että jos päädytään hankkimaan toinen koiruus, haetaan hänet samalta kasvattajalta, koska tämä pariskunta joka meille sipsun myi, olivat todella mukavia ja rakastavia ihmisiä. Naishenkilölle teki kipeää luopua silloin Sipsusta ja sen huomasi hänestä, aina mieheni soittaessa hänelle, ennen kuin Sipsu haettiin , oli hänellä hieman "itku kurkussa" paikan päälläkin huomasi, että heillä oli "puhtaat jauhot pussissa" ! :)

Tässä nyt ollaan mietitty jo nimeä seuraavalle neidille, joka taidettiin päättää juuri tuossa pari tuntia sitten ja mietitty myös, jos pentueeseen syntyy niin millaisen värisen me tällä kertaa otettaisiin.. Meidän neiti on väritykseltään brindle ja meillä ois toiveissa joko fawn värinen tai kokonaan valkoinen! :)

Kuitenkin siihen olisi sen verran aikaa vielä, kunnes/jos haettaisiin toinen pentu, joten päätettiin, että meidän neiti leikattaisiin ennen sitä. Ja Sipsu tulisi ehdottomasti mukaan, sitten uuden perheenjäsenen hakupäivänä! Eniten mietityttää miten meidän neiti tulee hyväksymään tai hyväksyykö lainkaan uutta/toista koiraa meidän perheessä ja tajuaako hän että kyseessä ei ole mikään "pehmoinen koira nalle paristoilla" :D Vaikka eisitä voi siitä pienestä ajasta varmaksi sanoa tuleeko Sipsu toimeen uudentulokkaan kanssa, mutta silti olisi mielestäni hyvä, että näkee sitten paikan päällä heti miten meidän neiti käyttäytyy! :) Ja koirakasvattaja halusi myös hirveästi nähdä nykyisen Sipsun, joten sekin on hyvä syy viedä neiti moikkaamaan, nytten kun on? täysissä mitoissaan! 


Tälläisen katraan kun saisi! Ovat niin suloisia, voisin ottaa kaikki! :)


Miten tälle voisi sanoa ei? 
Tämä pienokainen on väritykseltään fawn.


Löysin myös ihanan kuvan valkoisesta ranskiksesta! Mikä suloisuus.


Olisihan se ihanaa, että olisi monta rakkautta joille saisi osoittaa hellyyttä, 
mun sydämessä olisi tilaa kaikille maailman koirille..




Tässä on meidän neiti hieman pienempänä, en nyt tarkkaan muista missä kuukaudessa mennään! 
Näitä kuvia on koneella tuhansia! :)



 Sipsun ensimmäinen joulu 2011!

Mulla tuli eilen yhtäkillinen onnellisuuden tunne, entiedä mistä se tuli ja minne se meni, mutta sinä hetkenä ajattelin, että kaikkea meidän pieni perhe on joutunut kokemaan, eikä tiedä onko tässä kaikki vastoinkäymiset? vai onko niitä tulossa vielä lisää? Haluan elää hetkessä ja tehdä meidän yhteisestä elämästä elämisen arvoisen! Mitä sitten jos meille syntyisikin lapsi sitten ensivuonna, otan kaiken haasteen vastaan ja teen meidän elämästä juuri sillaisen kuin me halutaan. 
Kunhan Me ollaan onnellisia ja tyytyväisiä kaikkiin Meidän yhteisiin valintoihin.  
Mikään, eikä kukaan, estä meitä elämästä juuri sillaista elämää mitä me halutaan meidän elämästä tehdä.

Näihin syvällisiin tunnelmiin ja haikauksiin.. 
Taidan mennä Sipsun kanssa ulkoilemaan, onhan meidän neidin ensimmäinen kevät! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti