sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Sitä & tätä & pikkasen tota!

Niin kuultu "mä haluan ton ton ton & ton!"
Epänormaaliahan se olisi jos ei mitään joskus haluaisi! ;)

Tässä kotona, yksin, tylsistyneenä, eksyin taas ikean sivuille ja pohdiskelin minkälaista vitriini/kaapistoa meille vois tulla tänne kotiin. Aikaisemmin oli ajatuksissa seinään kiinitettävät kaapit lasiovilla, mutta nyt kun näin tämän, puolta halvemman ja mielestäni tuhat kertaa komeemman vitriini kaapin, taisi päätös olla sitten tässä! ;) Eikä mielestäni ollut hinnalla pilattu! Joten ihan onnistuva ostos seuraavalle ikea reissulle.



Kuolasin myös Anttila lehdessä myytävästä ikkunakehys-peilistä joka muistaakseni oli nyt tarjouksessakin, tämäkään ei ollut siis hinnalla pilattu! Tällekkin taisin löytää jo paikan täältä kotosalta. 
Täytyypä pistää veli asialle, että tuo tämän töistä tullessaan!  
Kuvan ikkunakehys-peili on Hobbyhallin mutta esim Anttilassa myydään mielestäni aivan samanlaisia kehyksiä vielä samalla hinnalla? 


Katsoin tällä viikolla Tyylivarkaita 8.5, jossa tämän kertaisessa jaksossa oli kaikkea mitä voisimme haluta omaan kotiimme. Jakson kodissa oli eteisessä mielestäni kauniita julisteita vai mitä ne nimeltään nyt ovatkaan, ja yritin metsästää täältä netistä niitä, jos löytyisi joku pieni vinkki mistä saisi samantyylisiä hankittua.
Mutta ei sitten löytynyt mitään! Muistaakseni ikeassakin myytiin jossain vaiheessa "taide-kortteja" mutta valikoima on muuttunut ja heidän sivuiltaan ei löytynyt kuin nämä kaksi kuvaa julisteista/korteista.
En oikein tiedä vielä ovatko oikein sitä mitä haluaisin, taitaa jäädä mietintä myssyyn siihen asti kunnes seuraava ikea reissu tulee. Ellen sitten ole löytänyt niitä täydellisiä siihen mennessä. :)
Vinkatkaa siis, jos tiedätte mitä tarkoitan ja tiedätte mistä saisi näitä "kuva julisteita". 



Nappasin nyt tuolta mtv3 tyylivarkaat videolta parhaimman kuvan missä näkyisi nämä mun tarkoittamat "julisteet" Ja tossa ylempänä kuvassa ne nyt sitten ovat! Kertokaa tälle epätietoiselle mistä ja millä nimellä mä lähden etsimään noita! Hieman on suttunen kuva.



Hobbyhallin sivuilta löysin upean viinitelineellisen Safran lipaston!
Joka meni heti tilaukseen! Olen korviani myöden rakastunut! Voiko huonekaluihin edes olla rakastunut?
 Noh, minä olen! ^^ 



Tyylivarkaissa oli myös ihanat pöllö maatuskat jotka olivat todella söpöt! 
Taidan olla todella huono tässä etsimisessä, koska en löytänyt mitään noista pöllö maatuskoista, vaikka kuinka etsin ja yritin! Söpöt jokatapauksessa ovat, ja katsoa saa jos joku kaunispäivä pomppaavat jostain silmien eteen niin varmasti tulevat ostetuksi! :)


Hobbyhalilla oli myös 3kpl rottinkisia arkkuja myytävänä , kaikki kolme tulevat yhdessä tilattuna.
Jotenkin odotin että olisi saanut tilata yksittäis kappaleinakin, mutta näin ei ollut. :S
Yhdelle olisi heti löytynyt paikka, mutta kahdelle muulle? alkaa tuo tila loppumaan kohta kesken! 



Meillä täällä kotona on eteisessä tällähetkellä pyöreä beige matto, jonka tilalle ollaan mietitty uutta seuraajaa!
Pyöreä matto eteisessä ei oikein sovi, koska meidän eteinen on sen verran kapea, että se näyttää enemmän kuin tyhmältä. Meidän neiti kyllä tykkää vetää tirsoja siinä, mutta muuten se on aika hassun näköinen.
Ja juuri kun löytyi tuohon meidän eteisen käytävään sopiva matto, oli se sitten mennyt loppumaan! -.-
kiukku tästä vaan tulee,  vaikka nopeat syö hitaat! Kyseisen kuvan Tähtimatto jota löytyy sinisenä sekä beigenä on mielestäni nätti ja tilauskoriin olisi tuo beige ehdottomasti mennyt! Hintakaan tällä ei mielestäni ollut paha, mutta kun sinisellä matolla me ei oikeen tehdä mitään, joten joudun kai odottelemaan jospa heille tulisi lisää noita tähtimattoja myytäväksi, että saisin klikattua meillekkin tuommoisen! :)
Vinkatkaa jos tiedätte, että tälläistä myydään jossain muualla! Olisin enemmän kuin kiitollinen.


Meidän kotoota löytyykin jo oksaa vähän sieltä ja täältä.
Eteisestä löytyy valkoisia risuja valkoisessa lattia maljakossa, olohuoneesta löytyy valkoinen oksa joka roikkuu katosta. Nyt ihastuin tähän Peikonpähkinä oksaan, josta ajattelin käydä kysäisemässä lähimmästä kukkakaupasta! Voi näitä inspiraatioita, sitä, vähä tota, sinne ja tänne, ehkä hitusen myös tonne.
Ystävä joka kävi tänään meillä kahvittelemassa sanoi että, "nythän täällä on valmista" 
miettisin jo hetken itsekseni... ja että eii, tänne ois tarkotus tulla vielä simmonen, tämmönen ja vielä simmonen. Oispa niin, että ei tulisi enään mitään uutta ja ihanaa niin ei tarvitsisi kökkiä eri sivustoilla katsomassa niitä ihania "uutuuksia". Mahtaako meidänkään koti olla koskaan valmis? kuka tietää..
Eihän pieni endraaminen haittaa, ja muistutan, että en ole vähään aikaan kirjotellut tästä aiheesta, niin tässä on pähkinän kuoressa kaikki ihana mitä olisi kiva saada meidän kotiin tällä hetkellä! :) 
Kaikki hyvä tulee aikanaan.

Nyt kauniita unia, sisustuksellisia kuvia.. 
vai miten se nyt meni? ;)

4 kommenttia:

  1. Rakastuin tohon lipastoon! Sulla on niin mahtava maku! Ehkä sellainen on pakko saada sitten kun päästään muuttamaan :D En jaksa odottaa että pääsen sisustamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos! Taidan ite olla aikamoinen tyylivaras! Kaikki ohjelmat sun muut josta saa uusia inspiksiä! pikkasen sitten soveltaa sen kaiken omannäköiseksi. Mäkin itseasiassa sisustan täällä meidän kotona nyt niin, että sitten sinä päivänä kun meille tulee muutto siihen omaan taloon niin on valmiina jo kaikki huonekalut jotka mätsää keskenään! Ettei sitten sinä hetkenä tarvitse tuhlata omaisuutta, uusiin huonekaluihin, täyttääkseen sen kodin! ja valkonen mätsää kivasti kaiken kanssa. Mä itse tykkään hirveästi tollasesta vanhasta maalais tunnelmasta. =) Oletteko ajatellut muuttaa paraisille?

      Poista
  2. NIITÄ TÄHTIMATTOJA ON TULLU LISÄÄ. ITEKI JÄIN EKA ILMAN JA NYT TILASIN KIUKKUSENA 2 KPL:TTA :)

    VastaaPoista
  3. Voi kiva kiitos tiedosta! Kävin nopsaa klikkaamassa meillekkin tuon maton ;)

    VastaaPoista