maanantai 14. marraskuuta 2011

Asioita joista en saa tarpeeksi!


 TÄNÄÄN NE TULI! Ihanaa!  Pikkuset vauvan UGG:it, super söpöt ja ihanan pehmoset.
 Saispa itselleenkin samanlaiset, vähän isommassa koossa vain. On joitakin asioita, joista en kertakaikkiaan saa tarpeeksi! Yksi niistä tärkeimmistä minulle, on vauvan vaatteet! Ne on niin suloisia eikä niitä voi koskaan olla liikaa! Pientä kuumeilua? KYLLÄ!






  Kävin ensimmäistä kertaa Skanssin Sinooperissa, ihmettelen miten näin on pässyt käymään!? Mutta ehkä on parempi niin, koska siellä oli vaikka mitä ihanaa mitä oisin kotiin halunut ostaa! (lompakko parka) Kuitenkaan ei ollut hirveen kallistakaan, nämä ihanat sydämet tuli ostettua, jotka koristavat nyt makuhuoneen ovessa, tarkoitus ois saada ne eteisenoveen. Katsotaan nyt mistä löytävät paikkansa.



Sain syntymäpäivä lahjaksi Pentikin lasipurnukan! Aivan ihana! Mitä kävin kurkkaamassa, ei kovin kalliskaan! Harmi vain, että näitä ei myydä enään Turussa, ainakaan en ole löytänyt! Tämä kyseinen purkki tuleekin suoraan Helsingin Stockmannilta. Aijon kyllä ostaa vielä pari lisää, tähän ihanaan purnukka perheeseen.



Löysin sisustus tekstin, joka oli aivan pakko saada! Olin kyllä kuolannut tätä jo hetken ja sitten pitkän "valituksen" jälkeen sain luvan hankkia meidänkin seinään koristamaan. (superiloinen)
 Nyt vaan iski hirveä halu saada lisää erilaisia tekstejä,jos itse saisin valita niitä ois joka seinällä, ikkunoissa, peileissä & ovissa. Seuraava teksti tulee sitten makuuhuoneeseen! "Always kiss me good night." <3




Awww! Ajatella, että sitä ostaa enemmän vauvan vaatteita kuin koskaan mitään itselleen! Noh, niinhän se minusta kuuluukin olla! Tässä ihan uusinta uutta H&M:ltä.

~Harmaa rusetti pipo, missä pieni tupsu päässä
~Harmaa palloneule 
~Valkoinen tunika, missä minusta marjan näköisiä oksia
~Harmaat leggarit
& kirppari löyty, tytön ballerina tossut


 Ja lisää tulossa! Löysin Kappahl:ista ale löytöjä! Nämäkin aivan ihania! Miksi aikuisille ei tehdä yhtä ihania vaatteita? hmmm..

~Harmaa, kimalteleva pipo
~Valkoinen body 
~Ruskeat haaremihousut
~Villasukat h&m:ltä.


Seuraavat on kirppari löytöjä

~Vaaleanpunainen takki, Tommy Hilfiger 
~Turkoosit kukka leggarit, Lindex:iltä
~Kukalliset haaremihousut, h&m:ltä


Monesti olen miettinyt pitäisikö laittaa ulko-oveen lappu, EI MAINOKSIA!? Niissä on aina kaikkea ihanaa mitä on pakko saada. Alla oleva Äiti & lapsi figuuri on Kodin1:sestä.


Kaikkein tärkein mistä en saa tarpeekseni ikinä, on 8viikkoa sitten hankittu Ranskanbulldoggin tyttö!
Hänen nimekseen tuli Sipsu. Nimi tuli siitä kun näin miten hän sipsuttaa eteenpäin, muutenkin ihan Sipsun näköinen! 

Rakkain, ihanin, arvokkain & tärkein !



1 kommentti: