tiistai 6. maaliskuuta 2012

Tiistain huumaa!

Ihanaa kevään alkua teille kaikille!
Ihanaa kun käy ulkona ja huomaa kuinka kevät tekee tuloaan! Linnut vislaa ihanasti, ja aurinko lämmittää!
Vieläkun lumet sulaisi poies, vaikka eimulla mitään lunta vastaa olekkaan, mutta jalkakäytävät ovat ihan jäässä ja kun Sipsun kanssa ulkona käydään aika usein, niin pelkään aina lentäväni pyllylleni. :<
Joten siksi, kesä tule tule jo!


Itsetehty tuubihuivi minulle! Ihanan keväinen mielestäni! 
Odotan, että pääsen käyttämään sitä.


Kummityttö muuten saa 1v synttärilahjaksi samanlaisen. :)
Mahdanko jaksaa odottaa tuon antamista vielä vähän aikaa, nimittäin synttäreitä vietetään jo 14.4.
Oikea syntymäpäivä hänellä on 16.4. 


Tässä kuva tän hetkisestä projektista, tiedän itsekkin että hienointa olisi jos lipasto olisi myös sisältä valkoinen!
Mutta nyt päädyin että vain ulkopuoli maalataan! Mies jo pyydöstäni hioi pinnat niin pääsin heti pensselin kanssa heilumaan! Kuivuisi nyt vaan nopsa nopsaan ni pääsisin ihailemaan sitä kokonaisuutena!


Ihanaa kun aurinko paistaa kaikista ikkunoista sisälle! Meidän neitikin oikein nauttii! :)


Ihana neiti! Onse raskasta kun neiti on vasta  7kk ja nyt jo pöksyt jalassa! :<
Neidillä alkoi siis juoksu viikko sitten ja meillä on vielä valkoinen koti.. puhuttiin siitä, että neiti kyllä leikataan sitten kun on tämä tiputtelu loppunut! Monella omat mielipiteet asiasta, me tehdään  kuitenkin näin. 
Mitä olen vielä lukenut tästä rodusta niin on parempikin, että hänet leikataan.  
Narttu ei myöskään sairastu kohtutulehdukseen, ja sen riski saada maitorauhas ja nisäkasvaimia vähenee. Kasvaimet yleistyvät koiran iän karttuessa, ja johtavat usein sterilointiin tai jopa kuolemaan. Monet koiran sairauksista johtuvat häiriöistä sen hormonitoiminnassa, ja kun sen sukupuolihormoni toiminta steriloinnin jälkeen kätännössä loppuu, koiran elämä on siltä osin helpompaa. Steriloidut koirat sairastavat ylipäätään vähemmän ja elävät yleensä muutamia vuosia pidempään kuin lajitoverinsa, joiden elämää sukupuolivietti suurelta osin ohjailee.
Pelkään kyllä kamalsti kaikkia komplikaatioita, mitä voi tulla. Enkä kestäisi jos Sipsulle jotain tapahtuisi!
Taidan ottaa asiasta vielä enemmän tietoa ennenkuin sinne eläinlääkärille mennään! 


Tässä siis meidän olohuone NYT! 
Tyynynpäällisetkin on eilen tehtyjä. Pitäis päästä jättirättiin ostamaan uusia kukallisia kankaita niin sais tehtyä lisää ihania tyynynpäällisiä! Tohon sohvalle ois tarkotus tehdä tilkkutäkki josta olen vähän aikaa haaveillut. Toivottavasti onnistun siinä. Myös vauvanhuoneeseen miettisin tekeväni pienemmän tilkkutäkin, koska mahtaa olla valmiita, siitä ei ole hajuakaan! Sain nytten vasta maalattua tuon vauvahuoneen lipastonkin! :D  Ja peilin maalasin äsken uudestaan, nimittäin oli ruvennut taas "kellertämään" ku toi puu imee niin paljon tota maalia itseensä. Ties kuinka monta kerrosta vielä vaatii, että ois täydellinen! Toivottavasti vaan nyt riittäis, ku toi maali rupee pikkuhiljaa loppumaan! 

Ajattelin myös ettiä peilin molemmille puolille seinään kiinitettävät kynttilänjalat! 
Täytyy miettiä ja kysellä mistä sillasia löytyisi. En vielä tiedä tarkkaan millaiset haluisin, mieluiten tietenkin vähän vanhemman näköiset olisi upeat!  Oikealta nimeltää kynttilä lampetti.

Kyseinen malli Carpe Diem tekstillä  täältä

Ja asiasta kukkaruukkuun, päätettiin, että pistetään divaani myyntiin ja ostetaan tilalle 2-istuttava myös Ektorpin valkoinen sohva! Vaikka kovasti harmittaa tuon divaanin pois laitto, niin uskon, että olohuoneesta  tulee fiksumman näköinen. Ja divaani menee äidilleni, joten on siellä sitten vähän niinkuin  "varastossa" että sitten joskus otan sen kyllä takaisin kun tulee isompi koti! :) 

Tänään on myös lasagne päivä! Heti kun herra pääse töistä ja tulee kaupankautta kotiin, 
niin pääsen vähän kokkailemaan. (kamala nälkä jo!)

Tälläistä meillä tänään! :)

8 kommenttia:

  1. Ompa hienoja kankaita, onkohan täällä Hki päin tuota Jättirätti putiikkia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiekkö en osaa yhtään sanoa, että löytyykö tota Jättirättiä sieltä! Hyvä kysymys kyllä.. Yritin googlettaa, mut en löytänyt mitään. :/

      Poista
  2. Olet tehnyt ihanan tuubihuivin ja ihania tyynyjä :) Tuli oikein itsellekin ompelu himo,pitäis varmaan ostaa uusi ompelukone :)On hyvä idea leikkauttaa Sipsu tuon ensimmäisen juoksun jälkeen paljon helpompi teille ja Sipsulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lainoin äidin ompelukonetta, jospa innostuisin enemmänkin niin voi olla että ostan oman ompelukoneen! Halvemmaksi tulee hankkia kankaat itse ja tehdä esim tyynynpäälliset itse, kun ostaa kaupasta ja maksaa ittensä kipeeksi! Mä ainakin olen sitä mieltä että jos halvemmalla saa yhtä kaunista niin se käy hyvin mulle! :)

      Poista
  3. Ihana huivi! Ja ihana koti. Tuo arkku on mun lemppari. Mä muuten juuri omassa blogissani valittelin tuota aurinkoa joka tunkeutuu sisälle esittelemään jokaista pölyhiukkasta. Muutoin kevät on ihanaa aikaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ostin ton kankaan just tuolta kaarinan jättirätistä, tykästysin siihen ni oli pakko ostaa.
      Mä jo tossa eilen mietiskelin sun kommentin luettuani, jospa maalaisin tohon arkkuun yhden kerroksen vielä maalia ;D ehkä se on hyvä nyt ku ei ole "vitivalkoinen" vaan tollanen kulunut valkoinen.. Noh kyllä määki tossa mietiskelin ittekseni että on meillä aika karseet lattiat nyt vaikka just imuroin ja pesin ne ja nyt ne on jo pölyn ja karvojen peitossa! Eikai sitä pölyä koskaan pääse karkuun. kevät on ihana vuoden aika! varsinkin vaunulenkkien puolesta! :)

      Poista
  4. Kivat huivit oot tehnyt! :)
    Mulla kanssa vähän tuppaa jäämään noi isommat käsityöt kesken. Aloitin jo raskausaikana virkkaamaan Minealle "tilkkupeittoa" päiväpeitoksi pinnasänkyyn ja vasta nyt se on kanttauksia vaille valmis. Virkkasin siis ruutuja ja niiden yhteen ompeleminen oli niin ylitsepääsemätön homma, että vasta vähän aikaa sitten hoidin sen loppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh mulla on mielessä jospa alkaisin tekemään vauvansänkyyn tilkkupeittoa ihanista pilkku kankaista, mut miettisin jo miten mä ne teen ku ei oo hajuakaan mistä aloitan! Olen aina ollu käsitöissä se "just ja just suoriutuja" :D Keittiössä meen sydämmellä, mutta ompelukoneen kanssa kiroan sen syvimpään... noniih, kaise harjoitus tekee mestarin! :) ja toi virkkaus, seki ois ihana osata, tekisin ittelleni parit villasukat jotka tulis tarpeeseen.

      Poista