perjantai 25. toukokuuta 2012

Ei niin kiva päivä!

Heijppa!
Taas on kulunut hetki viime kirjoituksesta. Ei ole hirveesti tapahtunut mitään erikoista, josta olisin tänne voinut kirjotella. Tänään kuitenkin on tapahtunut kaiken näköstä jännää ja vähemmän jännää.

Tänään se tuli! Hobbyhallista tilattu viinitelineellinen senkki. Olen koko ajan puhunut vain tuosta yhdestä senkistä ja olen malttamattomana odottanut, että se tuotaisiin kotiin jotta pääsen ihastelemaan sitä!
niiihn.. Tänään se siis tuotiin kotiin, avattiin paketti, ja tadaa! koko senkin alareuna ja kulma oli murtunut! 
Siis niiin tätä mun tuuria! Kirosin siinä sitten tuon hobbyhallin syvimpään jonnekkin ja soitettiin pari puhelua ja tietoon tuli, että senkki tulee kiinasta asti!? eikä niitä ole tulossa enään lisää hobbyhallille, eivätkä he rupea tilaamaan vain yhtä uutta kappaletta. Siinä voisi mennä myös pieni hetki, että se sieltä joskus tulisi.
Joten.. Tässä siis ollaan mietitty, että meneekö tuo haljennut jalkapuoli palautukseen vai yritetäänkö me korjata se. Kuitenkin kun hobbyhallille ei ole uusia tulossa, niin en millään haluaisi luopua tuosta, koska tykkään siitä silti, oli siinä sitten halkeamia, murtumia, listoja irti jne. Huomenna mieheni isoisä on tulossa vilkaisemaan tätä meidän "kipeää" senkkiä ja kertoo saadaanko me hänet pelastettua! (toivon niin että vastaus olisi, HELPPO JUTTU! )

Tehtiin kuitenkin reklamaatio hobbyhallille ja otettiin miljoona kuvaa tuosta senkistä, koska se ei todellakaan ole tuon hinnan arvoinen tuossa kunnossa! Saa nähdä millainen vastaus sieltä sitten tulee.

Tässä pari kuvaa meidän "kipeästä" mutta niiin ihanasta senkistä..


tälläinen näkymä oli ku paketti avattiin ja vielä kun kaikki pysyi "paikoillaan"


alalista lähti heti irti


entiedä miten on mahdollista, pahvilaatikon reunat olivat "kolhuamattoman" näköiset ulkoatapäin, joten entiedä miten näin on voinut käydä! kuvassa jalka ihan vinossa ja haljennut, myös alimman laatikoston pohja on haljennut.  Ja alareunan lista irronnut.


vasemmassa reunassa on iso halkeama, mutta ei onneksi ollut "läpi" joten mies sanoi että pakkelilla ja maalilla voisi selvitä.

Noniihn. entiedä kyllä miten tässä käy! Halusin niin kovasti tuon senkin, mutta enkyllä haluaisi pitää sitä kun on noin pahasti rikki. Jos vain tuon pystyy korjaamaan, niin en kyllä luovu tuosta senkistä ikinä!

Tänään myös käytiin hakemassa uusi muumimuki Rantaelämää nimeltänsä 30€




Huutonetistä menin ostamaan  yllä olevan Hurraa muumimukin! 26€

Huusin myös käyttämättömästä vuoden 2009 Siesta kausimukista.
Katsotaan voittaako huutoni! Kohta tarvis saada joku paikka jossa kaikki mukit saisi olla esillä!
Niitä kun rupee olemaan jo yli 20! :)

Nyt kun kesä on tullut ja lämpimät kelit,
ollaan mietitty mitä kukkia laitettaisiin kesäksi meidän pojan haudalle.
Ajateltiin myös laittaa meidän Alexin haudalle valkoisia kiviä, ovat niin kauniita ja puhtaita, valkoinen on niin puhdas väri! Käytiin hakemassa kaarinasta yhdestä paikasta (muista enään mistä) jossa myytin kaikkea mahdollista, kiveä eri muodoissa kuitenkin! Olen pessyt kivet ja nyt vklp pitäisi saada ne maalattua valkoisiksi. Ollaan myös äitini kanssa kierrelty hieman eri paikoissa ja mietitty minkälaisia kukkasia Alexille laittaisin, ehdottomasti valkoisia kuitenkin! Vaikeeta siinä on se, että Alexin hauta on sellaisessa paikassa johon aurinko paistaa melkein taukoamatta, joten kukkaset pitäisi kestää hyvin jatkuvaa aurinkoa.
Paikkakunnallamme yhdestä kukkakaupasta kävin kyselemässä kesän kukkasia joita voisi laittaa ihan ulkokäyttöön, mutta niitä ei ollut vielä tullut? Ehkä pitäisi käydä kyselemässä uudestaan, johka jotain olisi saapunut. Olen kyllä todella surkea kukkien kanssa, en teidä niistä mitään! Jos joku tietää jonkun kauniin valkoisen, ulkokäyttöön ja auringon kestävän ulkokukan niin saa ehdottaa! :)
Ostin myös kauniin enkelilapsen joka pitäisi tulla haudalle. Odotan, että pääsen laittamaan paikan kauniiksi!



2 kommenttia:

  1. Mä odotan sitä ihan samaa. Ajattelin laittaa Ainolle jotain ihan hailakan vaaleenpunasta tai sitte valkosta (ja jotain muuta kans). Vaikeeta kyl tosiaan sen auringon takia, muutama kasvi jo kuivunu pystyyn sinne ku en muista niitä kastella joka päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä nyt sain illalla maalattua noi isommat kivet jotka käyn laittamassa tänään.
      Noita kukkasia täytyy vaan vielä miettiä just ton paikan takia.
      Teilläkin on siinä Ainolla niitä kauniita valkoisia kiviä niin siitä se meidän idea vähän lähtikin.

      Poista