perjantai 6. heinäkuuta 2012

"kalenteri on nyt täynä!"

Tänään onkin vähän sateisempi ja pilvisempi päivä. 
Nyt kun aikaa on ja vain kotosalla, päätin kirjoittaa tänne!
Tuossa eilen juteltiin äidin kanssa, että pitäis mennä taas nyt kesällä mattopyykille!
Meilläkin löytyy jos jonkinmoista mattoa jotka kaipaavat pesua.. Toivottavasti huomenna paistais aurinko  sopivasti eikä paahdaten niin pääsis sinne mattopyykille! :)
Tiistaina ollaan menossa särkkikseen! Ollaan mietitty reissua mieheni kanssa jonnekkin kivaan paikkaan josta kummipoikani pitäisi. Päädyttiin siis särkkikseen. Tiistaina olis lähtö aamulla ja tultaisiin sitten illaksi kotiin.
Reissuun mukaan pyydettiin äitini ja tätini, tulee varmasti kiva päivä. :)
Ja mieheni isä tulee päästämään ulos ja ruokkimaan meidän Sipsun sillä aikaa kun itse ollaan tienpäällä.
Kerroinkin jo että veljeni meni naimisiin tuossa viikko sitten ja häämatkalle heidän pitäisi lähteä tässä kuussa.
Sittenkun palavat lomaltaan olisi meidän tarkoitus yhdessä mennä jonnekkin päivän kestävään reissuun yhdessä. Paikaksi oltiin valittu jo korkeasaari, kunnes kuultiin että kummipoika oli käynyt siellä jo toisen perheensä kanssa. joten kauan suunniteltu reissu meni uusiksi. Nyt on vielä hieman sumennossa, että minne ollaan menossa, Tanskan Legoland kävi mielessä, mutta sinne kannattaa varata enemmänkin aikaa kuin yksipäivä, joten se sai luvan jäädä. Myös Wasalandia kävi meidän mielessä, mutta sekin on sen verran kaukana, että sinnekkin kannattaa varata pari päivää. Ellei sitten mennä silti korkeasaareen, sitä ei vielä tiedä. Jokin reissu kuitenkin yhdessä tehdään! :)

Olen hiljaa itsekseni miettinyt jo kohta vuoden? uutta tatuointia, eilen soittelinkin ja kyselin aikoja ja hintaa ja nyt heinäkuussa kun on mätäkuu, en ota riskiä, mutta elokuussa olisi tarkoitus mennä laittamaan uudet tatuoinnit! Sanat on tatuointia varten jo valittu, ne sanat kuvastaa mua ja sitä mitä olen kokenut.
Olen todella iloinen ja tyytyväinen tulevista tatuoinneista, vielä pitäis saada toteutettua ne iholle! Laitan sitten elokuussa kun ovat päässee iholle, niitä kuvia! Enempää en aijokkaan paljastaa.
Olen jo päättänyt, että seuraava tatuointini mitkä sitten joskus ulee on näistä pienistä linnuista. 
Nyt vaan pitäisi saada nopsaan matot pestyä jotta päästään äidin kanssa laittamaan rakennekynnet! Niitä olen jo hetken kaipaillut, eikä hirveästi ole helpottanut nähdä kuvia kauniista kynsistä! Meinasin jo varata aikaa kynsille, mutta unohdin kokonaan ne matot, ja miltä kynnet oliskaan näyttänyt mattopyykin jälkeen.. en edes halua tietää.. joten täytyy jaksaa odottaa vielä vähän aikaa. Ajattelin laittaa yksinkertaiset, mutta aina niin kauniit, ranskalaiset kynnet valkoisella kärjellä! Ja pari timangia nimettömiin ja sitten olen tyytyväinen! :)


Kokeilin myös alkuvuodesta ensimmäistä kertaa ripsipidennyksiä, joihin olin aika pettynyt! Sanoinkin monelle, että en laita niitä enään ikinä! Ripset alkoivat tippua jo paripäivää ripsien laitosta, ja loppupeleissä otin ne viikonpäästä öljylapuilla poies.. seurauksena, että omat ripset olivat kauheat tyngät. Nyt kuitenkin olen tullut toisiin aatoksiin ripsipidennysten suhteen ja ajattelin satsata niihin  tälläkertaa hieman enemmän. Ajattelin laitatuttaa ne tälläkertaa hieman paremmassa paikassa, josta löytyy kunnon kokemus niiden laittamisesta. Uskon että lopputulos on silloin paljon parempi! :)

Ripsipidennykset ocJulia
 Tukkakin pitäisi päästä raidoittamaan uudestaan, vielä löytyy tummanmustaa hiusta josta pitäisi päästä eroon! Katsotaan jos saisin kynnet,ripset ja hiukset laitettua ennen matkaa. Ajatuksena ottaa paljon kuvia meidän ekasta reissusta, joten olisi kiva olla sen näköinen että kehtaa näyttää (toivottavasti) onnistuneesta reissusta kuvia myös muillekkin! :) 


Haluaisin nämä Audrina Patridge:n hiukset! Vaikka menen kuvan kanssa kampaajalla, lopputulos ei ikinä ole se mitä toivoisin vaan "vähän sinne päin" entiedä minne kampaajalle menisin seuraavaksi, olen käynyt jo yli puolitoistavuotta Salon West hair spa:ssa, mutta nyt tuntuu että tekis mieli mennä jonnekkin muualle. Jospa mun hiukset näyttäis sitten kutakuinkin tältä, kerrankin! Täytyy lueskella ja katsoa minne sitä menis tai minne sitä uskaltais mennä? 

Meillä on muuten aika ihana viikko takana, mikään ei voi meidän iloa tällähetkellä pilata!
Nyt sohvalle hölläilemään, heijps.  

1 kommentti:

  1. Ripsipidennyksistä niin olen käynyt Turussa Kauneushuone Ravensarssa joka sijaitsee ihan keskustassa. Olen ollut todella tyytyväinen niihin, ovat pysyyneet kauan ja ovat kauniit!

    http://www.ravensara.fi/

    VastaaPoista