tiistai 23. lokakuuta 2012

nyt ja silloin

Pikkuinen kasvaa ihan hurjaa vauhtia!
Tänään tuli rapeat 20viikkoa täyteen ja torstaina meitä odottais rakenneultra! jännääjännää-
Olenkin tässä hieman verrannut viimevuoden masua tähän nykyiseen ja ainakin tähän asti masu on ollut pienempi kuin viimevuonna, nyt kuitenkin näitä kuvia verrattaessa rv20 - rv26 ei hirveästi eroa ole, mitä nyt masu on korkeemmalla rv26 kuvassa, mutta pahoin pelkään, että tää uusi herra kyllä ampaiseen reippaasti ohi viimevuotiseen verrattuna! Viimevuonna olikin asiat aivan eritavalla, joten sekin varmasti vaikuttaa siihen, että ollaan nyt paljon isompikokoisia. 
Olen erittäin iloinen siitä, että nyt tähän asti kaikki on mennyt todella hyvin ja pieni on kasvanut yläkäyrillä! Mutta sitten tullaankin siihen ikävään asiaan, että saan sitten kuulla neuvolassa painonnoususta.. Onse kumma kun sanon itse asiaan, että kunhan pienellä kaikki on hyvin niin tulevilla kiloilla ei ole mitään väliä! Tarkoituksena muutenkin laihduttaa reippaasti poies kun pieni on syntynyt, niin en ymmärrä miksi asiasta pitää jokakerralla mainita.. tulee aina vaan pahempi ja pahempi mieli.
Kuitenkin, olen yllätykseksi huomannut, että pahoinvointi on jäänyt, mikä on ihanaa ja ruokamaistuu taas normaaliin tapaan! Tilalle on kuitenkin tullut mitä kamalampi närästys, josta kärsisin viimeksikin samoilta viikoilta synnytykseen asti! Viimevuoden odotuksessa olin muutenkin turvonnut kuin ilmapallo, mutta uskon, että kuumuudella ja ylipäätänsä koko kesällä oli osansa siinä, ihana odottaa nyt vuorostaan talvella niin vältytään liialta turvotukselta. (näin siis tää äiti uskoo) eletään vaan siinä uskossa ;)
Viimevuoden "himotuimmat" listaan kuului selvästikkin SUOLAKURKUT ja mandariinit/satsumat, tänävuonna listaan kuuluu samat, mutta lisätääpä siihen suklaa, suklaa ja suklaaa.. oo suklaaa..

rv20
Hassua miten masun koko ja muoto voi muuttua kun ottaa hieman eristäkin kulmasta kuvan!
Täytyy ruveta pyytämään jospa K. ottais jatkossa nää masukuvat!


Sain muuten vihdoin ostettua itselleni talveksi uuden takin! Pohtisin kauan, että mimmosta takkia sitä kannattais ostaa ja taisin täällä mainitakkin, että koko takin ostaminen on TURHAA, mutta niin vaan tapahtui, että ostin uuden takin vilasta. Tällähetkellä ei ole mitään takkia talveksi ja H/H takin vetoketju sai luultavammin tarpeekseen viimevuotisesta mahasta, joten se jäi odottamaan korjausta vaatekomeroon. Nyt on ihanaa pukea lämmin lampaanvillainen takki päällensä ulos mennessä, siellä kun alkaa olemaan jo aikas kylmä! Luntakin onjo luvattu, joten teimme masuasukin kanssa hyvän päätöksen kun sijoitimme uuteen takkiin joka menee sitten myös ku pikkuherra on syntynyt. :)

         
Lämmintakki vilasta
h&m

2 kommenttia:

  1. Ihanaa luke taas vauva uutisia! olen seurannut blogiasi alusta alkaen :) Kaipailisin kuitenkin useammin postauksia ;) Hyvää loppu odotusta ja tulevaa talvea :)

    VastaaPoista
  2. Yritän jaksaa kirjoittaa ja ennenkaikkea ehtiä kirjoittamaan tänne! :)
    Kiva kiitos ja ihanaa talven odotusta sinullekkin! :)

    VastaaPoista