keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Hiljaiseloa

Meillä on ollut vähän kaiken näköistä, kerrankin ollut siis kiirettä ;)
Ollaan käyty shoppailemassa ikeassa ja kierrelty kirppareilla.
Länkkärin yhdeltä kirppikseltä bongasin ihanan rottinkisen korin, johon ihastuin heti! Siellä taisi olla enemmänki näitä rottinkisia koreja, mutta aikaa ei ollut tutustua kaikkiin yhtä "tulisesti" kuin tähän yhteen.
Olen myös etsinyt jo vähän aikaan longchampin laukkua väriltään ruskea, ja juuri tällä kirppiksellä, kun juuri päästiin kassalle oli edessämme yksi nais-henkilö joka oli löytänyt SAMALTA kirppikseltä juuri SILLAISEN laukun. Yritin silmilläni nähdä mitä hintaa laukulla oli ja sen jälkeen iski hirveä...ketutus ja kiukku. On mullakin tuuria, pakko sanoa! Nooh, en millään viitsisi ostaa laukkua uutena, joten taidan nyt yrittää päästä tästä isosta pettymyksestä yli ja jatkaa etsimistä. :)

Käytiin myös tänään hakemassa Aurasta äidilleni uusi ruokapöytä keittiöön (pirttipöytä) ja sitten ostettiin äidiltä hänen vanha keittiön ruokapöytä. Nyt pitäisi vaan päästä tosta meidän vanhasta pöydästä eroon..
Myös saatiin myytyä vauvanhuoneen valkoinen ikea lipasto ja tilalle haettiin uusi. Pähkäiltiin ikeassa hetken että kumpi lipasto me sitten ostetaan ja päädyttiin Aspelund nimiseen lipastoon. Olen kyllä tyytyväinen!
Lipastossa on sisällä pieni salalaatikko, johon en ole vielä toistaiseksi keksinyt mitä laittaa. 
Viikonloppuna ois tarkotus päästä eroon myös tosta mustanruskeasta Hemnes lipastosta ja sen tilalle tulee samanalainen kun vauvanhuoneessa nyt, eli valkoista, paljon valkoista luvassa! ;)
Ja vihdoin sain myös meidän kirsikan värisen Stokken hoitopöydän myytyä, hän pääsee huomenna uuteen kotiin ja hänelle on tarvetta mitä luultavammin viikon päästä! :)
 Ja tilalle me haetaan ensiviikolla (rumpujenpärinää) ylläripylläri valkoinen samanlainen stokken hoitopöytä! 
En viitsinyt lähteä maalaamaan sitä, koska sitten olisi arvo tippunut täysin, joten parempi pistää vaan vaihtoon. Vielä kun sais Stokken Trip Trap tuolin valkoisena niin sitten ois  bueno! :)
Kyllähän multa noita ideoita riittää, en sano että ne siis tuohon tirppitrappiin jää.. 

Tässä taas näitä kuvia. 


Kori jonka bongasin länkkärin kirppikseltä, mahtava hinta sillä, 2,50€
Hieman tarvitsee entisöintiä, eli vähän uutta maalia pintaan.


Tässä tämä uuden lipaston "salalaatikko", yritin mahduttaa kaikki kenkulit sinne, mutta eivät mahtuneet. "/
hmph.




Ostettiin myös ikeasta löytönurkasta "maitokannu" tiesin heti mihin tarkoitukseen sen haluan, 
ja se idea täyttyikin heti! Kuvassa myös ihan itse MINUN tekemät pikku tipuset, ensimmäiset kokeiluni.


Kauniita kukkasia! Täytyy ottaa tavaksi, että tuossa "maitokannussa" olisi aina tuoreita kukkia! ;) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti