torstai 23. helmikuuta 2012

Kankaita, kuultomaalia ja juustoja!

Olen ollut flunssassa ja nyt kuumeessa koko viikon! 
Tänään aamulla kuitenkin vaikka vaikeeta tekikin nousta, niin käytiin ikeassa ostoksilla.
Ikeasta tarttui mukaan paripurkkia valkoista kuultomaalia, jolla aijon maalata vauvanhuoneen lipaston ja eteiskäytävän mustan lipaston! Myös ruusuinen kaitaliina ja valokuvakehyksiä tarttui mukaan muutama kipale, niihin olis tarkotus laittaa minusta ja miehestäni lapsuusajan kuvia mustavalkosena, myös meidän pikku neidistä ja Alexista. Kodin1:sestä ostettiin vauvahuoneeseen uusi beige matto, nytkun kaikki siellä on muuttumassa valkoiseksi niin tulee se sopimaan sinne täydellisesti! :)

Käytiin myös Jättirätissä ostamassa kankaita, joista pitäis tehdä jotain pikkukivaa.
Olen aina halunut itse ommella ja tehdä kaiken näköisiä ihania juttuja vauvahuoneeseen, tyynyliinoja sohvalle ja makuhuoneeseen, tilkkupeittoja ylm. Jotenkin en ole koskaan saanut aikaseksi yrittää itse tehdä, kun olen aina koulussa vihanut käsitöitä, ja niistä ei koskaan tullut yhtään mitään. Nyt kuitenkin olen enemmän kuin innostunut ompelemaan ja tekemään kaikenlaisia ihania juttuja! Kiitos tästä inspiraatiosta Anna! :)

Jos siellä on joku lukija jota kiinnostaa myös arjenkeskellä kodin sisutaminen ja kaikenlainen kiva ompelu, niin kannattaa käydä kurkkaamassa uutta Min lilla inredningsdagbok! blogia. Sieltä minäkin oman ompelu inspiraationi löysin! Huommenna olisi tarkoitus kokeilla onko tää nytsitten se mun juttu vai ei!
Voin sitten vähän kuvailla tänne lopputuloksia mitä sain aikaiseksi! :)


Tässä siis tuleva ompelukorini uusine kankaineen! 
Huomenna täytyy mennä uudelle käynnille jättirättiin, jospa löytäisin sieltä niitä vähän kivempiä kankaita,
 joita alunperin halusinkin. 


 Muistin sopivasti jättirätissä, että takistani on lähtenyt pari kultaista nappia, enkä ole löytänyt niitä mistään, joten ostin sitten uudet, niin saa takkikin nappinsa takaisin! 
Nua toiset kaksi nappia on menossa yhteen toiseen tarkoitukseen. :>


Ikean kuultomaali! Jotain niin parasta! Sillä olen meidänkin kotona maalanut vähän mitäkin, vähän milloinkin. Ja nyttenkin kun tarkoitus olisi maalata pari lipastoa, niin valitsit ehdottomasti ikean kuultomaalin siihen hommaan! Suosittelen sydämellisesti! 


Tässä vielä kuva meidän arkusta, joka oli alunperin sininen, ja maalasin sen tuolla ikean kuultomaalilla valkoiseksi. Pari kerrosta maalia se vaati, mutta tykkään lopputuloksesta paljon! Juuri sillainen kun halusinkin!


Meidän Sipsu neiti sai myös jotain kivaa itselleen. Kun neiti tuli ulkoota sisälle ja olin laittanut tuon koiran lattialle "seisoma asentoon" luuli että kyseessä oli oikea koira. :D Oli kyllä hauskan näköstä katsottavaa, loppupeleissä on tämä neidin uusi koirapehmo saanut sen verran kyytiä, että pahoin pelkään että siitä tulee kohta vanut pihalle! Onneksi mulle on tää ompeluvimma iskenyt niin saan sen sitten korjattua altayksikön, kun ja jos se rikki jossain vaiheessa menee! :)


Torstai illan herkkuja! Ja tosiaan, tuo jaffa lasi ei kuulu joukkoon! Mutta kun flunssassa ollaan ni silloinhan juodaan roppakuapalla jaffaa, että tullaan tervehiksi! :)

Tälläistä siis tänään.
Heijps ja Öitä! 

1 kommentti: