sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Vauvanhuone postaus


Kuvasin tuossa juuri äsken vähän kuvia meidän vauvahuoneesta.
Päätin tehdä pienen "kollaasin" että miltä siellä nyt näyttää, 
nyt kun on uusi hoitopöytäkin saatu paikalleen! :)
Mielipiteitä ja ehdotuksia otetaan avosylin vastaan!


Tässä siis tämä meidän uusi hoitopöytä sitten on. Entinen oli kirsikka väriltään ja tämä on nyt sitten valkoinen.
Niinkuin te varmaan jo huomasittekin! :D Ajattelin tilata tuolta ozbabystä tuohon hoitopöytään ne kankaiset korit. Tuonne puisen korin taakse jää hirveesti nyt tyhjää tilaa, ja noihin koreihin ei hirveästi edes mahdu mitään "/ kangaskoreihin sen sijaan, jotka on tarkoitettu tähän pöytään ovat jo valmiiksi jopa lokeroituja, joka helpottaa huomattavasti JA vievät tuon koko tilan molemmilta hyllyiltä.
(sipsu tuolla nuuskimassa ja sekottamassa heti ku mamma saa kaikki laitettua kuvaa varten hyvin!)




Haettiin tänään 2kpl ikean kauniita pöytä lamppuja, toinen pienempi on nyt olohuoneen puolella, 
ja tämä isompi pääsi lipaston päälle vauvanhuoneeseen. Täytyy vaan jollain tavalla naulata tästä johto seinää myöten kiini, ettei sama "äXidentti" toistuisi. Sipsu siis juoksi kumipallonsa perässä ja tiputti tädiltäni saadun lampun ja voitte kuvitella mitä sille kävi. Joten oppikaamme siitä.


Tämän kuvan laitoin ihan vain sitä varten, että nyt olis pohdinta myssyssä semmoinen juttu, että kumpahan kulmaan tulisi laittaa pehmoinen, ihana, mukava, ensisijaisesti nimeltään imetys tuoli? Sitä ei kyllä olla vielä ostettu, mutta semmoinen ollaan jossain vaiheessa ostamassa. Mielessä käynyt kodin1:sen rottinkituoli ja ikean Ektorpin lepotuoli tietenkin valkoisena! Sitä täytyy vielä vähän mietiskellä, että kumpikohan sitä sitten ostetaan. Myös huoneen beiget verhot menee vaihtoon ja tilalle tulee valkoiset.
Veljeni osti muuten pojansa huoneeseen töistään ihanan vaaleansinisen muumi aiheisen rullaverhon! Harmittelin hirveästi, että miksi ei tullut itselleni mieleen ostaa samanlaista unisex värissä. Niitä kuulema ei ole edes tulossa lisää, ja viimeiset myytiin pilkkahinnalla poies! Aijon kuitenkin yrittää, jos jostain löytäisin muumi aiheisen rulla verhon myös meidän pikkusen huoneeseen! Vinkatkaa jos jossain näette myytävän tälläistä unisex värissä!
(tarkoitan, beigeä, vaalean beigeä / valkoista tai harmaata)


Tämä nurkkaus on aivan kesken vielä! 
Pinnasänky vaihtaa vielä väriään jossain vaiheessa ja ajattelin myös ommella tuohon pinnojen eteen pitsisen
suojan/ verhon, ettei tuonne sängyn alle näkisi noin hyvin. Siellä siis tällä hetkellä tuollainen sininen laatikko, missä on maailman ihanempia tytön vaatteita! Toivottavasti niille tulee vielä käyttöä jokunen päivä. 
Myös tuo valkoiseksi maalattu hyllykkö, tarvitsee vielä koukut johon sitten saan ripustella jotain ihanaa. 
Ja myös pinnasängyn ylöpuolelle tulee verkko, mikä varmasti  jokatoisella on vauvasängyn yläpuolella. :)
Olis ihana saada myös tuohon sängyn yläpuolelle sillainen sisustusteksti "Mistä on pienet pojat/tytöt tehty", myös laitapehmuste muuttuu valkoiseksi!


Neiti juoksee jatkuvasti vaunujen tavarakorissa, en ymmärrä mikä siinä on niin kivaa? pari kertaa siellä pyörähtämässä ja sitten taas juoksuun, jonnekkin sohvan alle, ja eikun uudelleen!


Kai siellä sitten on niin mukava olla? Itse kun en nyt tällähetkellä  pääse kokeilemaan miltä siellä tuntuisi olla. 


Voisin kuvailla ja kirjoitella näistä ihanuuksista joka päivä! Olen enemmän kuin tyytyvänen näihin molempiin!
Vaunut on ollut jo pari kertaa käytössä, kun kummityttö on ollut kylässä ja ollaan menty vaunulenkille. 
Kaukalo sen sijaan vielä käyttämätön. Olen haaveillut näistä vaunuista varmaan valehtelematta jo yli 4 vuotta? ja juuri tällä värillä. Monet yleensä ostavat tummat vaunut, sen takia koska valkoinen on niin arka väri, ja likaantuu helposti. Meille sanottiin vielä erikseen ostohetkellä, että nämä on erittäin helppo pitää puhtaina, vielä kun ovat nahkaiset niin ei lika pinty kiini. Ovat ainakin vielä puhtaat ja valkoiset. :)


Tässä vauvanhuone juuri tällä hetkellä. 
Kuva otettu puhelimeni panorama ohjelmalla, siksi hieman ryyninen. 
Mutta aika hyvältä mielestäni näyttää! Verhot, hoitopöydän korit, lepotuoli, pinnasängyn yläpuolella oleva hylly ja pinnasänky kaikkine pienineen yksityiskohtineen kuntoon, niin sitten olen tyytyväinen!
Ainahan sitä löytyy kaikkea kivaa mitä voisi uudistaa ja hankkia lisää, yritän kuitenkin nyt pysyä näissä tavoitteissa. Katsotaan sitten kun on valmista, mikä on seuraava uudistus kohde.. 
Vaikka tiedän sen kyllä jo! ;) Olohuoneen vitriini lähtee ja tilalle tulee ikean seinään kiinitettävät Faktum seinäkaapit 2kpl. Niille on varattu paikkakin jo olohuoneesta. 

Nyt nukkumaan, uusi viikko alkaa taas huomenna! :)
Öitä kaikille!

2 kommenttia:

  1. "Mielipiteitä ja ehdotuksia otetaan avosylin vastaan!"
    Tulipa vaan mieleen että mikset vaikkapa vaihtaisi tohon valkoiseenkin senkkiin tollaiset erillaiset vetimet,saman tyyliset kun tossa toisessa valkoisessa. Tämä siis vain ehdotus ja idea mitä itse ehkä tekisin. Loisi mukavaa "yhteenkuuluvuutta" kalusteille :) pienet yksityiskohdat tekee ihmeitä ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! En tullutkaan ajatelleeksi tuota! Fiksu idea, voisinkin katsella jos löytäisin noita vetimiä erikseen myytävänä tuolta ikeasta. :)

    VastaaPoista