perjantai 20. huhtikuuta 2012

Perfect Home is here!

Tänään postimies "Juha" toi Perfect Home kutsujen tilatut tuotteet! Ja voih että kun olen rakastunut! ^^
Kerron ensiksi hieman omasta tilauksestani.

Ostin olohuoneen oksaan valkoiset sydämet, mielestäni todella kauniilla kuviolla. 



Kamerasta löytyy valehtelematta, ainakin 100 kuvaa näistä sydämistä ja valitsin tänne vain kaksi kuvaa!
"heh"


Tuli myös ostettua kuvan valkoiset sydän koristeet, jotka voi ripustaa seinälle mukaan tulevalla juutti-narulla.
Kuvan ilmapuhalletut kynttilänjalat osti äitini, kynttilänjalat ovat samat mitä minulla on jo kotona, paitsi että muodot ovat hieman erilaiset. Kauniit enkelit osti tätini, en voinut olla katsomatta millaiset ne sitten oikeasti olivat ja pakko myöntää, että taisin rakastua niihinkin! Miettisinkin jo, että pitäisikö ostaa nua ihanat  "suojelus" enkelit myös meille kotiin. Taitaa jäädä mietintä myssyyn siksi ajaksi kunnes äitini pitää seuraavat kutsut. :)





Itse tilasin Savona sarjan seinäkoristeet, jotka on myös mahdollista laittaa seinälle roikkumaan.
Ovat kylläkin todella painavat, joten päätin lainata kuvan ideaa ja laittaa nämä vauvan huoneeseen juuri näin kuin kuvassa!  Tulevat vain vasta viikolla 19, joten sinne asti pitäisi vielä odotella. kärsimätön minä..


Kutsuilla myös oli puhetta tuosta roikkuvasta oksasta ja niinkuin edellisessä postauksessa mainitsin, vitsailtiin kutsujen pitäjän kanssa hieman mitä kaikkea siihen voikaan laittaa "roikkumaan". Toinen idea oli nämä kuvan Mia, kauniit kynttilälyhdyt, joissa on myös kaunis kuviointi kyljessä. Jotenkin jäi harmittamaan, että miksi en  tilanut myös niitä? eivät painaneet juuri mitään, ja mitä kokeilin ja katsoin, olisivat sopineet vallan mainiosta! Ehkä nämäkin menevät ostoslistalle äidin kutsuille! 




Voisin jatkaa tätä mun ostoslistaa ties kuinka kauan, ja aina sitä saa haluta vaikka mitä..
Ylä kuvan  Cannes maljakkoa ei ollut kutsuilla mukana, ja oli myös loppuunmyyty ja se oli myös yksi sillainen minkä olisin ehdottomasti halunut!  Alimman kuvan seinään kiinnitettävä lasilyhty oli myös ehdoton, nekin olivat vaan sattuneet loppumaan. Jälkeenpäin miettisinkin, että eise olisi homma tai mikään tehdä myös itse samantyyliset lasilyhdyt jotka sitten saisi kiinnittää seinälle. Toistan itseäni taas ja sanon että katsotaan jos nämäkin eksyy sitten ostoslistalle ja kotiin. :>

Osa kuvista lainattu Perfect Homen nettisivuilta!

Tälläistä siis tänään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti