maanantai 18. kesäkuuta 2012

Maanantai on shoppailu päivä!

Ajattelin laittaa tämänpäivän shoppailut kuvina..
joten..tässä ne nyt tulee..



Cubuksesta ihana pussukka, aina en jaksa raahata koko laukkua mukanani ostoksille, joten tämä käy enemmän kuin hyvin lompakon, puhelimen ja avainten säilyttämiseen! Kätsyä kantaa tosta lenkistä ja jos puhelin sattuu soimaan, ei tarvitse tyhjentää koko veskaa sen löytämiseen! :)




Kaikki tärkeä mahtuu pussukkaan! Ja halutessaan ton kantolenkin saa otettua tosta irti.




Olen hurahtanut kynsilakkoihin! En ymmärrä miksi, ennen en ole voinut sietää lakata kynsiä, mutta nyt vaihdan kynsieniväriä ainakin kerranviikossa! Tässä tämän päivän uudet värit mitä tarttui mukaan.
Vielä olis metsästyksessä vaaleansininen / kirkas turkoosi.

Olin aikaisemmin viikolla katellut netistä jospa löytäisin jostain liikkeestä mieluisen mekon, ginan nettikaupasta löysin muutaman, josta kirjoittelin viime postauksessa. Ja tässä on yksiniistä! Ihanasti kaksinkappailen, siis tuo mekko! En osanut päättää otanko oranssinpunaisen vai mustavalko-kuvioisen, joten pistin ranttaliksi ja otin molemmat! Ihanan ilmava, joten ei näy vattamakkarat ;)



Cubukselta löysin myös mustan tunikan jonka todellakin halusin! Olin löytänyt kyseisen tunikan myös heidän nettisivuiltaa ja odotin innoissani koko eilisen päivän, että toivottavasti tää paita ois yhtä kiva ku kuvassa. Ja olihan se! Aluksi ajattelin ostaa kyseisen tunikan pinkkinä, mutta tuurikseni pinkistä oli jäljellä vain liian isoja kokoja.. kerrankin näinpäin. joten päätin ottaa mustan. Olen jotenkin todella taitava rikkomaan vaatteeni, joten tuossa jo tokaisinkin miehelleni, että toivottavasti en saa tätäkin rikottua tämänviikon sisällä! Sitten tulis pitkä itku.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti