sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Senkin uusi ilme!


Olen kokonaan unohtanut päivittää tänne miltä nyt tuo hobbyhallista tilattu senkki korjauksenjälkeen näyttää!
Tässä siis lopputulos! Ja pystyssä pysyy! Täältä löytyy postaus jossa kirjoittelin tästä meidän senkistä juuri kun se meille saapui. Kuvista näkyy missä kunnossa tämä silloin olikaan. Tästä kuvasta ei nyt tuota vasempaa kulmaa näy, mutta voin sanoa, että nyt korjauksen jälkeen ei edes huomaa, että se on ollut "halki, poikki, pinoon" kunnossa jossainvaiheessa. Olen todella tyytyväinen ja iloinen koko senkistä.
Senkin päällä on perfect home:lta ostettu Cannes sylinterilyhty/ maljakko kuvassa oikealla ja myös perfect homelta ostetty kuvassa vasemmalla, valkoinen Bornholmin lyhty. 

Lyhdyn viekussa on Mia kynttilälyhtyjä 3kpl. Perfect homella on paljon ihania tuotteita joita voisin haluta!
Vauvanhuoneessa onkin perfect homelta ostetut seinäkoriste sydämet ne (painavat) kuvaa mulla ei niistä vielä olekkaan, sen voisin jossain vaiheessa tänne laittaa. Myös olohuoneen katosta roikkuvasta oksasta löytyy perfect homen valkoiset sydämet jotka roikkuvat juuttinarulla. Jälkeenpäin tuli tilattua äitini kutsuilla ihanat koristetut, hopeiset kynttilälyhdyt 3kpl joita ei ole vielä toistaiseksi näkynyt, joten niitä odotellessa.
Paljon perfect home tuotteita siis löytyy. Ovat niin ihania ja kauniita tuotteita! :)
Tuon senkin yläpuolelle pitäisi vielä tulla seinäänkiinitettävä lasiovinen kaappi ikeasta,
jonne tulee viinilasit sun muut iittalan-kulhot. Saas nähdä jos sais nyt kesällä aikaseksi ostettua se!
Telkkari pitäisi kiinnittää seinään ja hankkia alapuolelle jonkinlainen myös seinäänkiinitettävä kaapisto jossa olisi dvd ja digiboksi piilossa. Semmoisenkin varmasti löytää ikeasta.
 Ikeaan siis täytyy myös eksyä jokunen päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti