maanantai 10. syyskuuta 2012

Im back!

Täällä ollaan taas, pitkästä aikaa! 
Innostus kirjottelusta lopahti pieneksi hetkeksi, mutta toivottavasti se tulee pian takaisin. 
Meidän pieneen  perhearkeen kuuluu vaikka mitä ja kaikennäköstä on ehtinyt sattua ja tapahtua. 
Nyt ollaankin jo syksyssä ja kesä on jo takanapäin, kohta tuleekin joulu ja vaihtuu taas vuosi, toivottavasti paljon parempaan ja antoisampaan vuoteen. Meillä onkin aika suuret odotukset ensivuodelle, kaikennäköstä pitäisi meidän perheelle tapahtua, joten sitä meillä odotetaan enemmän kuin mitään muuta! Syksy on mitä ihanimpaa aikaa, ainakin omasta mielestäni, joten nyt iloitaan tästä ja kaikesta mahdollisesta! :) 

Huomenna päästään valitsemaan meidän pienelle 1vuotiaalle prinssille talvikukkaset haudalle ja pääsen vihdoin ne istuttamaan ja laittamaan paikan muutenkin talvikuntoon. Tässä ollaankin pohdittu mitä kukkasia täksi talveksi istutettaisiin ja luulen, että päädytään aina yhtäkauniisiin callunoihin, mutta jos silmät nappaavat jotain yhtä ihania niin mennään sitten sen mukaan. Kellokanervakin  on kaunis kuin marjakanerva, vaikea valinnanvaikeus jälleen. 

        

      



3 kommenttia:

  1. Voi. En ymmärrä miltä tuntuu menettää oma lapsi. Voin vain kuvitella. Maailman kamalin asia. Hirmu positiivinen silti oot ja jaksat touhuta! Kauniita kukkia olit ajatellut :) Saako kysyö mihin poikasi menehtyi ja minkä ikäisenä?

    VastaaPoista
  2. Meidän poika menehtyi kohtuun rv39 ja hän syntyi 2.9.2011 eli täytti juuri vuoden.

    VastaaPoista
  3. Joko olitte matkalla?? Tee siitä postatus!

    VastaaPoista