tiistai 6. marraskuuta 2012

& vielä kerran

En vaan saa tarpeekseni Finlaysonista! Olen jo muutaman... päivän käynyt finlaysonin kotisivuilla kuolaamassa tätä ihanaa elefantti printtiä. Teinkin päätöksen, että ostan pikkuherran sänkyyn kyseisen elefantti pussilakanan, vielä tietämättä, että missä värissä. Siihen sitten vielä päälle joku erivärinen elefantti tyyny, ellei muumit hyppää samaan ostospussiin, who knows ;)




Iltamuumi pussilakana on myös ihana ja jotenkin niin suloinen, pystyn hyvin kuvittelemaan kyseiset lakanat pikkuherran sängyssä! Ellen sitten osta muumi lakanoita ja elefantti tyynyjä siihen lisäksi?  hmm.. menipä nyt vaikeeksi.




Haluaisin myös hankkia stockalta kyseisen vinkuvan Sophie kirahvin! 
Kirahvi on tehty luonnonkumista joten saa pikkusuu mutustella kirahvia minkä kerkiää. :)
Jollain tavalla ennen tätä raskautta, en hirveesti välittänyt mistään yllämainituista jutuista.. Olen lukenut muiden blogeissa erilaisista hienoista vauva- hankinnoista ja itse miettisin, että mitä ihmeellistä ny tollasessa on.. Nyt kuitenkin on käynyt niin, että olen itsekkin hurahtanut ties mihin hömppäpömppä juttuihin, mitkä ei ole edes hirveen tarpeellisia, mutta sitä enemmänkin ihania ja sulosia vauvanhuoneessa. Tässä kun on vielä aikaa, ehdin hyvin ostamaan kaikkea ihanaa ja sulosta poitsulle. Voipi olla, että tää mama tykkää näistä "tavaroista" hiukan enemmän, kun niitä käy jokailta kattomassa ja siirtelemässä tuolla pikkasen huoneessa..
Voi että kun sen pojan sais jo syliin, en kyllä sitten pääste ikinä irti. Tälle poitsulle aijon antaa kaikkeni ja hiukan enemmän  

2 kommenttia:

  1. Meillä on tuo Sophie kirahvi meidä pojulle, tai no meillä sen nimi on Soffe, ei oikee luonnistu tuo Sophien sanominen vielä 1v10kk ikäiseltä :D tulee oikein ikävä omaa vauvamasua kun kuviasi katselee, paitsi että lopuksi se oli jo vaivamaha kun vaan tiellä oli :D

    Syysterveiset täältä Helsingistä toivoo Terhi

    Ps. Kirjoittelisit useammin ;)

    VastaaPoista
  2. Mihin olet taas kadonnut :)?

    VastaaPoista