torstai 13. joulukuuta 2012

2kk 2vk 4pv

Nyt on enään tasan 2kk 2vk 3pv niin meillä on viimeistään pikkuherra täällä!
Ihanaa, en malttaisi jaksaa odottaa enään hetkeäkään! 
Aika on mennyt todella nopeasti, täälläkään en ole hirveästi käynyt, suurimmaksi osaksi aika mennyt arjen pyörittämiseen ja omaa vointia tarkkaillen. Tietokoneellakaan en ole pitkästäaikaa käynyt, jos jotain on ollut niin käynyt fb:ssä nopsaa puhelimella.. Huomasin kommentin, että mihin olen taas jäänyt ja ajattelin kirjoittaa (mistä muustakaan) kun vauvajuttu hankinnoista! Kohta on nimittäin valmista! :)


Vauvanhuoneeseen on tullut  lisäuutta! Äitini, pian tuleva "mummu", osti minulle joululahjaksi vauvanhuoneeseen haluamani korit ja expedit hyllyn! En tiennyt mitä pyytää joululahjaksi, joten ajattelin pyytää poitsun huoneen ostoslistalta jotain pientä! Lämmittää omaa sydäntä, vaikka en itse mitään saanutkaan. Askel lähempänä "valmiimpaa" huonetta. :)
Kyseisiin koreihin taiteilin käsin valkoiset tähdet, jotka onnistuivat mielestäni aikas hyvin. Kerta kun ole mikään hirveän hyvä tälläisissä askartelu/väsääminen/ompelu/kutominen jutuissa. kyseisiin laatikoihin tullaan ajanmittaan keräämään leluja, sitä varten tuo siis haluttiin! Pienempi rottinkikoreista sisältää tällähetkellä pienen osan myssyistä,villasukista ja vantuista, varmasti tulee sisältämään  loppujenlopuksi myös joitain pikkuautoja ja leluja. Isommassa rottinkikorissa talvihaalarit, unipussit ja vaunupussit.


Tältä näyttää tämänhetkinen body/yökkäri varasto! Vasemmalla alhaalla kokoja 50-56 ja ylhäällä 62 ja
oikealla reunassa yökkärit. Laatikkoon ei hirveästi enään mahdu, mutta sitten kun poitsu on syntynyt näkee tarvitaanko lisää bodyja. Voi myös olla että alkuvuodesta menen ostamaan jotain pientä, ihanaa, uutta.


Pöksy varasto näyttää tältä! Taas vasemmasta alareunasta 56 kokoja ja ylhäällä 62.
Koreissa ylhäällä on joitain valkosia sukkiksia, uusimpia pipoja ja huiveja. Ala korissa on sukat!


Pikkaselle löytyy jo viimevuodesta 2kpl melkeinpä samanlaiset uggi tyyliset kengät ja yhdet kovapohjaset kengät. Laatikossa hyllyllä on myös ensikengät adidakset valko/musta raidalliset ja nyt nämä uudet hankinnat! Punaiset on ostettu kirppikseltä ja ruskeat tuli eilen postissa! Parit tuttinarutkin tuli ostettua joulumarkkinoilta!
Vielä haluisin poitsulle paul frankin sinisen tuttinarun ja kaukalolelun! On niin suloisia!



Tässä on tänhetkinen jumpsuit saalis! Vielä pitäisi tulla yksi musta/valko raidallinen puku postissa ja sitten taidan rauhoittua hetkeksi! Puvut ovat kaikki käytettyjä! Ettei joku nyt ala miettimään että "onpa sillä rahaa?" nimittäin käytettynäkin voi löytyä hyvä kuntoisia vaatteita! sanon vain :)


Uusin puku on tämä, örkki-puku! Koossa 56, en malta odottaa miltä pikkuherra mahtaa näyttää tässä! Varmasti syötävän suloiselta!


Siinä koko pinkka, unohtamatta villapukua joka roikkuu tuossa henkarissa!


Hairahdin myös jossain vaiheessa näihin leggins "farkkuihin" kaikki koossa 56 paitsi tummansiniset koossa 62, mutta näyttävät kyllä ihan 56 kokoisilta!


Olen alkanut bongailla kirppiksiltä hieman isompia vaatteita, nyt kun pieniä on mielestäni riittävästi, ainakin toistaiseksi! Pöksyt koossa 68 ja 74, bodyt kokoa 68.


Bongasin ihanan takin kirppikseltä mikä oli aivan pakko saada!
Kokoan takilla taisi olla 62 joten menee nyt tulevana keväällä ja hieman ennen kesää.


Ollaan hankittu myös ihka ensimmäinen vaipparoskis! Vaippoja kun en halua keittiön roskikseen haisemaan, eikä meidän neiti saa päästä niihin käsiksi, oli tämä meidän mielestä parhain ratkasu! Sisällä on valmiit "annos pussit" jos noin voi sanoa, saa sitten aina vietyä roskikseen kun pussi on täynä. Roskiksen pitäisi pitää myös hajut sisällään, joten nähtäväksi jää pitääkö se paikkansa! :)


Hoitopöytään pitäisi päästä ostamaan vielä siihen kuuluvat stokken valkoiset korit! Myinkin aikaisemmat puukorit alta poies, koska niihin ei mahtunut mitään ja ne eivät mahtuneet kunnolla liikkumaan noissa väleissä.. Ilman että runtomalla ne sieltä sitten ottaa, että puupaloja lentää jokapuolelle ja sitten meidän neiti päättäisi napata ne suuhunsa ja juosta piiloon.. minut kintereillään.. ei kiitos.


Pikkuherran pehmoset pehmot! Pari helistintä löytyy ja Brion ensilelu. :)

Meillä ollaan voitu muuten hyvin, mitä nyt jaksan stressata saanko kaiken valmiiksi ajoissa..
Vielä olisi vaikka mitä tehtävää ja ostettavaa! Voisin vaikka tehdä tähän kauniin ostoslistan!
-Kaukalon telakka autoon
-Autoon asennattavat kiinikkeet isofixia varten
-Kaukaloon lämpöpussi joka käy 5-pistevöille
-Ainu tuttipulloja & pikku tutteja
-Harsoliinoja
-Extra aluslakanoita pinnasänkyyn
-Vaipat & kosteuspyyhkeet & bepanthen & hajusteeton pyykinpesuaine
-D tipat
-Koukkuja ikeasta, pyykkikorille ja peppupyyhkeille
-Hoitopöydän valkoiset korit
-Vauvakirja

Siinäpä näyttäisi olevan ne tärkeimmät mitkä vielä meiltä puuttuu ja tietenkin, pikkuherra tähän päälle niin sitten olisi kaikki kasassa! Mitä nyt muumi-pikkupyyhkeitä lukuunottamatta
 (huomasin äitini ostaneen niitä vinonpinon) veikkaan, että menevät joululahja pakettiin pikkuiselle.
Nyt hölläämään sohvalle pienen suklaapalan kanssa ja lasi kylmää maitoa! :)

8 kommenttia:

  1. Hei meillä jäi tosi vähäiselle käytölle kaukalomakuupussi jos haluat pois ostaa meidän nurkilta. Ostettiin uutena ja Taidettiin käyttää alle 5 kertaa kun alkoi ilmatkin lämpenemään. Se on valkoinen väriltään ja muistaakseni joku beige pupu kuvio edessä. Muistaakseni en ole ehtinyt sitä myymään mutta voin käydä varastossa tonkimass laatikoita jos olet kiinnostunut :)

    VastaaPoista
  2. Valmista tosiaan alkaa olla =) Vaipparoskis löytyy meiltäkin ja mun mielestä aivan loistava keksintö, jota ilman en vois elää! Todella kiva kun saa sen vaipan heti roskiin eikä tarvitse kiikuttaa sitä mihinkään. D-tippoja ei muuten tarvitse ostaa ihan heti, ekan putelin saa neuvolasta kun tulevat kotikäynnille =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina on jotain pientä mikä "puuttuu" tärkein mikä puuttuu on pikkuherra!
      Aisaavai, no kiva kun sanoit niin en mene turhaan vielä ostamaan! ;)

      Poista
  3. Ihana huone! JA vitsi miten kivasti olet kaikkia vaatteitakin löytänyt:) Ei löytyis poitsulle parempaa huonetta:) Mä olen saanut kaikki vaatteet koko järjestykseen, enää pari hyllyä seinälle niin pääsee oikeen kunnolla sisutamaan ja piipertämään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä kun nyt on ollut aikaa kerätä ja ostella pikkasia vaatteita.. Meillä lipastoissa vaatteet on nyt koko järjestyksessä, veikkaan, että sitten kun niitä aletaan käyttämään niin eivät ole enään yhtä järjestelmällisissä pinoissa :D (mies lähtee etsimään bodya niin on kaikki nurinkurin) ;)

      Poista
  4. Ihana huone! Ja kiva idea nua laatikoiden tähdet, taidanpa mennä maalaamaan omaani kans ;) Olen samaa mieltä että todella kivoja vaatteita poitsulla on, ainakin tuo haalari misä kuullokkeet hupussa :) kirjoittelisit vaan hiukan enemmän, nyt kun loppusuorakin taitaa häämöttää??;)

    Hyvää uutta vuotta!

    Tanja

    VastaaPoista
  5. Jätte härliga kläder du fixat åt lillen :) Man blir så babysjuk då jag läser detta blogginlägg! Lycka till! :)

    VastaaPoista